Ahmanhiihto

Espoon Latu  Ahmanhiihtoon Kolin upeisiin talvimaisemiin
Espoon Latu Ahmanhiihdon maisemaa Kolilta

49. Ahmanhiihto järjestetään 8. – 9.3.2024

Ahmovaarassa ja Kolin kansallismaisemassa hiihdettävä Ahmanhiihto -tapahtuma saa vuosittain lähes tuhat hiihtäjää nauttimaan hyvin hoidetuista laduista ja aidosta Pohjois-Karjalaisesta tunnelmasta. 

Tykkylumimetsät, vaaranlaet ja järvenselät luovat retkelle satumaiset puitteet.  Ahmanhiihto-henki tarttuu nuotioasemilla, laduilla ja huoltopisteissä helposti.

Retken Ahmanhiihtoon järjestää Helsingin Latu ja Polku ry, Espoon Ladun jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Bussikuljetus tapahtumaan lähtee Rautatientorilta torstaina 7.3.2024 klo 16 ja paluu sunnuntaina 10.3.2024 noin klo 16 samaan paikkaan. 

Retken hinta, joka sisältää osallistumismaksun, tapahtuman palvelut: suksien voitelut, juomaa ja evästä reitin varrella, Suomen Ladun ryhmätapaturmavakuutuksen, kunniakirjan sekä majoituksen Koli Freetimen jaetuissa huoneissa omilla liinavaatteilla, bussimatkat, saunat sekä ruokailut (3x aamiainen ja 2x päivällinen) on 300 €/henkilö.

 Ilmoittautuminen viimeistään to 15.2.2024 mennessä. Matkalle mahtuu mukaan 48 osallistujaa. Matka toteutuu, jos retkelle saadaan 42 osallistujaa kokoon. 

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta Helsingin Latu ja Polkuun: 

https://ssl.eventilla.com/event/OlJwN.

Tapahtumassa lumivaraus eli jos lunta ei ole tai sitä on vähän voidaan tästä syystä tapahtuma perua.

Lisätietoja retkestä  saat Osmo Ruokolaiselta (puh. 044-345 3162), Helsingin Ladun ja Polun toimistolta (toimisto(at)helsinginlatu.fi tai  Harri Turpeiselta (harri.turpeinen(at)espoonlatu.fi).