Tervetuloa Espoon Ladun uusille nettisivuille!

10.6.2021

Espoon Latu vie liikkumaan, ulkoilemaan ja retkeilemään pääkaupunkiseudun lumoaviin lähiluontokohteisiin ja lukuisille uimarannoille. Toivotamme mukaamme kaikentasoiset, -ikäiset ja -kokoiset luonnossa liikkujat ja myös paljasjalkaiset kaupunkilaiset, jotka haluavat ottaa ensiaskeleensa katukivetyksien ulkopuolelle. Retkemme ovat avoimia niin Espoon Ladun jäsenille kuin kaikille muillekin espoolaisille.

Toimintamme on jaettu aikuisten liikuntaan ja lasten ja perheiden liikuntaan, mutta monet "aikuisten" retket ja tapahtumat ovat sellaisia, että ne sopivat myös lapsille.

Sivuiltamme löydät ajankohtaisia uutisia Espoon ulkoilumahdollisuuksista ja tapahtumakalenterin, josta pääset tutustumaan retki- ja tapahtumatarjontaamme sekä ilmoittautumaan mukaan itseäsi kiinnostaviin harrastusmahdollisuuksiin.

Liittymällä jäseneksemme saat Suomen Ladun Latu & Polku -jäsenlehden sekä lukuisia muita jäsenetuja ja alennuksia.  Vuokraamme myös erilaisia retkeily- ja harrastusvälineitä Espoon Ladun jäsenille kuten myös muille henkilöille. Espoon Ladun jäsenille vuokraaminen ei maksa mitään.

Tule mukaan!

Lapsi ja isä sieniretkellä Espoon Luukissa.
Espoon Latu vie kaupunkilaiset liikkumaan luontoon ja meren ja järvien rannoille sekä tutustumaan Espoon ulkoilumahdollisuuksiin.