Kilometrikisa alkaa 1.5.2020

Perinteinen kilometrikisa pyöräillään tänäkin vuonna ajalla 1.5. - 22.9.2020.

Espoon Ladulla on kisassa oma "virtuaalijoukkueensa", johon voit liittyä jäseneksi ja kirjata joukkueen kilometrisaldoon ajamasi matkat kuin myös ajoaikasi. Jos sinulla on aiemmilta vuosilta oma tunnuksesi, niin sillä pääset rekisteröitymään mukaan kisaan osoitteessa https://www.kilometrikisa.fi/ Jos sinulla ei tunnusta ole, niin rekisteröi sellainen itsellesi ja ilmoittaudu sen jälkeen.
Joukkueemme nimi on Espoon Latu ja joukkueen osallistumiskoodi on EsLa2020, sillä liität itsesi mukaan joukkueeseen. Viime vuonna ajoimme yhteensä lähes 30000 kilometriä, pyöräilypäiviä oli 984, keskimäärin kilometrejä tuli kullekin ajajalle 1711, bensaa säästimme 2036 litraa ja hiilidioksidia 5090 kg. Tällä tuloksella olimme pienjoukkueiden sarjassa sijalla 93, kun joukkueita sarjassa oli runsaat 2100. Mahtava tulos, jonka saavutimme 17 ahkeran pyöräilijän ryhmällä.
Tätä tulosta lähdemme tänä vuonna reilusti parantamaan. Kun ilmoittaudut kisaan mukaan, niin kirjaathan kilometrisi säännöllisesti, niin joukkueemme kokonaistulos näyttää oikeaa kokonaisuutta ja matkakeskiarvoja. TÄRKEÄÄ: Muistathan, että pyöräillessäkin on noudatettava viranomaisten antamia korona-virusajan turvaohjeita.